Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,86 zł , zmiana od tamtej pory: -97,23%

Re: Spółka wraca na dobre tory po Prezesie złodzieju . Cierpliwości

Dnia 2022-08-31 o godz. 14:56 ~Inwestor napisał(a):
> Dlatego jesteś i będziesz biedny BUMECH 3 lata temu kosztował 30 gr 2 lata temu 3 zł i ktoś kupił po wzroście 1000 % by z 3 zł mieć teraz 3000%
> >
> > Ktoś kto kupował po 10 zł a nie po 3 zł BUMECH popełnił błąd .
> > Nie rozumiesz czym jest Kurs a czym jest Inwestowanie a czym Gra .
> >
> > Ja I wędruje w spółki które wytwarzają dobro na dany rynek . A tu jest pustka a rynek wart MLD jeśli chodzi o Polskę .
> > Nie kupuje akcji i nie skupuje by je mieć kilka Dni a lat .
> >
> > Dlatego będziesz zawsze bez kasy

Co do kasy to utrzymuję się z giełdy i póki co w każdym roku mam więcej niż jest mi potrzeba, więc co roku powiększam sobie tzw. poduszkę finansową, a resztę z nadwyżki znów wrzucam na giełdę. Więc faktycznie, zawsze będę bez kasy XD
Po prostu gram w miarę aktywnie bo nie widzę sensu zostawiać kasy w czymś co wypełniło mój scenariusz wzrostowy. A tak przerzucę sobie na spółkę która szykuje się do wybicia o 80 - 150% od dołka i kiedy ty masz cofkę i wychodzisz na 0 albo lekki plus lub minus to ja mam kolejne 50 - 100% zarobku. Ale fakt, nie jest to inwestowanie tylko gra, na bananowej jak byś nie zauważył na większości spółek masz wzrostowe piki które trwają kilka dni, a później są korekty pod dalsze wybicie albo spadki do poziomów sprzed wybicia.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
AQUATECH -24,65% 0,11 2025-03-24 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.