nie jestem naganiaczem, bo kurs jakby chcieli to może i 1zł być. Natomiast też zarobiłem na tej spółce tylko wyżej k 10.40 i s po 10,9 i 11.20. Nie ryzykuje ostatnio lepsze 10-20% niż nic jak widzimy obecnie. Tendencja jeszcze będzie w dół aż do następnej zwałki wigu latem tego roku. Nie są to moje przepowiednie tylko wynika z teorii falk elliota. A zapalnikiem tego będzie pewnie Iran. Dopiero jak zobaczę konsolidację na tym papierze w okolicach których piszesz może w niego wejdę ponownie. Ale nie wcześniej niż po wakacjach. Zobacz rynek usa i s&p wszystko nabrnięte jak baranie jaja. Oni jadą na 5 fali która jest ostatnią. U nich walnięcie w doł to u nas to samo. Tylko analitycy nie wiedzą czy to będzie przed IPO Facebooka czy po nim. Każde wejście takiej wydmuszki informatyczej na rynek było klęską. A facebook wycenia się jeszcze na 75mld dolarów. Dobrze, że ich akcje w obrocie wtórnym przed wejściem na giełdę spadły już o 5%. Polacy by za tyle nie kupili ale ameryka kupi - a potem nagle wszyscy będą chcieli sprzedać. Sam wiesz jaki będzie dalszy scenariusz.