Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,98 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Re: SNN (SUNNET)

Napisałem z innego nicku bo to kontakt bezpośrednio do mnie jakbys np chcał sprzedać i mówie tu o rozsądnej ofercie a nie 10 % wartości . GPW niejednokrotnie chce dodatkowych wyjaśnień i podaje rózne powody z dupy. Możesz prześledzić sobie spółki któe historycznie były zawieszone. Sam prowadzę spółkę akcyjną nienotowaną na giełdzie co prawda, ale ta papierologia jest straszna a jeżeli chodzi o współprace z GPW to jest to niestandardowy przypadek i jako długoletni inwestor w projekty, które przechodza od startupu do komercjalizacji nie spotykam się z tym pierwszy raz. Prawda jest taka, że poprzedni zarząd narobił burdelu w papierach a teraz nowy prezes musi to ogarnąc i to może potrwać, a może nawet się nie udać. Z doświadczenia jeżeli firma ne jest odwieszona do max 6-8 miesięcy to już nie jest odwieszana nigdy. Jeżeli chodzi o audytorów to współpraca z nimi jest mega ciężka, ne dotrzymują terminów.. Jest ich przede wszystkim za mało. Co do siedziby firmy to każdy znaczący dzisiaj startup tak zaczynał. Albo wynajmujesz duże biuro w centrum i opłacasz cycate asystentki przepalając hajs inwestorów albo wydajesz pieniądze na prace badawcze i produkcje, czego nie rozumiesz? Nie sprawdziłeś tego wchodząc w spółkę ? to jest akurat na plus. Jeżeli chodzi o zamowienia to w ESPI spółka podaje zamówienia, które w znaczący sposób wpływają na sytuacje spółki. Z social mediów natomiast możemy sie dowiedzieć, że jest realizowane pierwsze zamówiene na gogle, z ESPI Milisystem że z emisji akcji zakupią 50 trenażerów. Przychody masz w ostatnich raportach. A podejrzewam, że większośc osób która zainwestowała w spółkę inwestuje regularnie w startupy i spółki, które przechodzą ze startupu do komercjalizacji więc ich to nie przeraża. Tak chce kupić na umowe CP 3 % wszystkich akcji jezeli jesteś zdecydowany i tak jak napisałem wcześniej kontakt do mnie masz w mailu

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SUNNET -2,23% 1,98 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.