Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,84 zł , zmiana od tamtej pory: -29,54%

Re: śmiertelne konwulsje na 'holdzie' snw

Dnia 2024-05-10 o godz. 09:58 cmpunk napisał(a):
> Dnia 2024-05-10 o godz. 09:42 ~J-23 napisał(a):
> > Po 1/2 sesyjnej (wczorajszej) podbitce jak zwykle na snw w TYŁ ZWROT
> > rzucają się jak pijany tzn. źle 'nagłośniony' od ściany 1,76 do ściany 1,85
>
> Scettuś, ja ci tylko przypomnę, jakie tu wizje roztaczałeś, że przed majówką zejdzie na 1,5X.
> Także możesz iść na pogodynkę do mediów głównego ścieku:-D.
> Jak tam malezyjskie czołgi i lakiery dla LGBTQ+? ;-)

wc****

I po ile aktualnie te 'CUDO' z miasta Lublina i Przemyśla ??? 2 zet już zaliczyli w cuglach ??
Az nie chce mie się patrzeć jak kolejni dawcy kapitału "zabijają" się o akcje snw ,.... jeszcze po taniości

A o 4Mass i Sundragon nie musisz sie zamartwiać ,.... już ci nie raz pisałem , że zarobiłem tam tyle , ile ty * możesz sobie tylko pomarzyć i pisząc kolejne bzdety o 'wirusach, pandemiach - zarazach i szczepionkach na 'holdzie' snw ,.,...

++++++++++++++++++++++++++++++++++++
( * ) ty i inni , którzy zakładali tu nawet na snw wątki o WZROSTACH dziennych ( ponad 60 % ) na SUNDRAGON

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SANWIL -2,99% 1,30 2025-12-03 16:30:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.