--- ide w to ... kupuje regularnie .... ale na obecna chwile S jest mocne ... oj mocne .... wchodzi praktycznie wszystko na kazdym poziomie ....
--- ruch cenowy idzie po aptekarsku .... nie wiem czy ktos sie na cos umowil i cena ma dojsc do pewnego poziomu (wymiany), czy tylko chodzi o wyjscie z akcji niejako na sile ale z zachowaniem pozorow rozsadnosci ...
Obroty dzienne sa nadal skromne choc przekroczenie 100k jest ladnym sygnalem ... jednak wg mnie to jeszcze nie koniec S ....
Analizowalem sobie wolumeny historycznie i zauwazylem, ze od 05.2020 znaczny ich wzrost w ujeciu miesiecznym (wzgledem okresu przed 05.2020), od 05.2020 obroty miesieczne sa powtarzalne i dosc stabilne
---- czuje ze do tej pory swe akcje poscily AVIVA i AGEON (pasuje mi to do ostatniego nabycia QRS) ... reszta poszla w rynek ...
Jesli NB rowniez tak ochoczo schodzi, to obrona kursu (pomimo ze cena na tle kursow historycznych jawi sie jako super atrakcyjna) nie ma sensu ... nalezy temu od S dac sie wysypac chocby mial testowac poziom min. historycznego tj. 0,5x zł ....