aron vel lulu - sam jestes leszczem skoro czytac nie umiesz -napisalem ze po tyle bylo ipo - jakbys wiedzial co to znaczy to bys mi nie wyjasnial kiedy bylo 90m. druga rzecz jest taka, ze pytalem sie czy wiesz ile wynosi a skoro juz wiesz to cieszy mnie to z tym, ze jak sam napisales 'przy jmujac taka dynamike' - zeby spolka tak naprawde zbankrutowala musi miec zadluzenie wieksze niz majatek a tu zadluzenie jest niewielkie i jak juz wczesniej napisales po 2 latach bedzie 20m (zakladajac taka dynamike), wiec co ty pierdolisz o bankructwie? nie wiesz w ogole jaka jest charakterystyka tej spolki czlowieku! a uzasadnienia bankructwa nadal nie podales!
widac wyraznie, ze naganiasz na spadki, zeby wystraszyc ludzi bo chcesz dokupic.
tak na nawiasie to obecna cene odzwierciedla dokladnie wartosc ksiegowa spolki. a ty sam jestes leszcz bo nie wiesz z kim rozmawiasz. nie jestem dzieckiem hossy a na gpw jestem juz spory czas.
poczytaj sobie chociaz to:
http://mojeinwestycje.interia.pl/gie/prof/spolki/finanse?wlid=4619
tam masz wszystko wyjasnione
i last but not least -> jak tak sie przejmujesz tym wszystkim to sprzedaj, przestan pierdolic glupoty i spierdalaj. kup obligacje - szansa, ze PL zbankrutuje za twojego zycia jest znikoma - zawsze 'dodrukuja' sobie troche kasy.