Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Skok w bok?

Mam w zapasie na ciężkie czasy spółeczkę, nie reaguje na zmiany rynku, którą można łatwo spekulacyjnie wywindować w kosmos. Sam osobiście ciągnąłem ją z 16 groszy do 58 a potem tygodniami osuwała się bez obrotów do 35groszy. Papier łatwy, ponieważ prawie nie ma tam ulicy. Niestety nie mam teraz wolnej kasy, jeżeli Ty masz to mozesz pomyśleć. Spółka zajmuje się tym samym co my, handluje na giełdzie. ;) Jest kompletnie zapomniana, ulica może mieć maksymalnie 50tys papierów a może nawet mniej... mają dochody wtedy gdy sprzedadzą papier, więc puki co niewielkie straty. Można zadzwonić do prezesa i pogadać, albo spotkać się, też kupił trochę papieru, ale on musi zawsze podawać infa. ;)) (BPI)

Jestem szczery, podrzucę inny papier bardzo chętnie, ale gdy skończę kupować, sorry ale mój interes jest dla mnie najważniejszy. ;)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
UNIVERSE 0,47% 4,32 2026-02-05 16:26:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.