Tak sobie czytam i obserwuję... Moje osobiste przemyślenie: Stworzenie lini kosmetyków, sklepu, siatki dystrybucji i ciągłej pracy nad nowymi wymaga olbrzymiego nakładu środków finansowych i niestety czasu... Kosmetyki są sprzedawane w aptekach, sklepie, oferty pracy jako handlowca niejednokrotnie mi się przewinęły więc realizują pewną strategię. Co prawda rentownoości jeszcze nie ma ale jaka firma jest rentowna w trakcie budowania swojej pozycji na rynku... obiecali, że do konca roku wypuszczą nowe produkty, może z reklamą też czekają na drugą linię kosmetyków bądź na prywatnego inwestora. Trzeba wziąć pod uwagę, że w przypadku przeprowadzania w 100% prywatnej emisji inwestor jest znaleziony i dobrze poinformowany o biznesie. Kurs szura po dnie... myślę, że powrót na 20-30gr to kwestia czasu i lepszych nastrojów na GPW ( i tak już bardzo niedoszacowanym), inna sprawa, że kurs nie odzwierciedla prawie NIGDY faktyczniej sytuacji... to tylko odzwierciedlenie emocji i pewnych decyzji... nic poza tym. Wszedłem... czekam na lepszy czas:)