Forum Jak zacząć inwestować? +Dodaj wątek

Re: sitetalk unaico

Witam, Pana w latexie na pewno jest super;) czytając ten komentarz widać od razu że siedzisz w tym całym przedsięwzięciu..... nie rozumie tylko skąd ta cała nie nawieść dla ludzi którzy nie chcą inwestować w taki biznes czy tez uważają to za jedno wielkie oszustwo... i starają się w jakiś sposób przemówić wam do rozsądku.....

zresztą wyciągasz zdania wyjęte z kontekstu jak dziennikarz tvn....

tak więc po pierwsze primo! nie zżera( tak to właśnie się pisze) mnie zazdrość, mam świetną prace i wystarczająco pieniędzy żeby być zazdrosnym o takie "coś"

po drugie primo: o unaico wiem od 2009 roku, wtedy byłem też na spotkaniu poświęconym właśnie tej organizacji, Pan którego nazwiska niestety już nie pamiętam ( jest właścicielem jakiś mleczarni, pewnie wiesz o kogo chodzi) twierdził że sitetalk już wkrótce będzie pogromcą facebooka..... więc nie ssie z palca czy też pupy.... widocznie miałem podawać źródła jak na pracy dyplomowej żeby było zrozumiałe.... tak że Panie Profesorze to już się nie powtórzy....

po trzecie primo :) jakoś nigdy na własne oczy nie widziałem reklamy sitetalka, czy to w sieci czy w innych częściach naszej wspaniałej planety, a mimo wszystko podróżuje po wielu krajach.... również na spotkaniu którym uczestniczyłem, wmawiano mi że już za pół roku sitetalk wystartuje z wielką kampania w Polsce.... hmmm do dziś ani widu ani słychu..... widocznie jesteśmy za mało interesującym krajem dla Pana Evensena

porównujesz ludzi do Kaczyńskiego, dla mnie jest to strasznie inteligentny facet (chociaż nie popieram jego poglądów politycznych i obsesyjności) tak więc syriusz wie co pisze i przy tym musi być strasznie inteligentny:)

twierdzisz że 90% nie wie czym jest piramida finansowa lub też schemat Ponziego, mówiąc prosto z mostu jest to robienie ludzi w hu.. i pewnie te 90% o tym wie, a filmik który nam wysłałeś bardziej tłumaczy czym jest MLM niż piramida finansowa.....

nie wiem czy wiesz kim Bernard Madoffa?? jemu również zaufali prezesi największych banków na świecie, twierdzili tak samo jak Ty że to nie jest schemat Ponziego.... i co się stało?? do dziś mamy kryzys finansowy......

cytujesz Donalda Trumpa (pewnie z jego własnego show The Apprentice, w końcu kto bogatemu zabroni) również Robert Kiyosaki dużo mówi na temat MLM... a tak szczerze co Ci ludzie wiedzą na ten temat? dorobili się tylko i wyłącznie na nieruchomościach w czasach recesji.... to tak samo jak by ksiądz tłumaczył Ci jak to jest na hiszpana....pewnie niektórzy i tak wiedzą......

Widzę więc że lubisz jak ktoś Ci wciska ciemnotę... i pewnie też głosowałeś na rudego kłamce.....

Mimo wszystko życzę Tobie jak i wszystkim związanym z unaico zarobienia milionów czy nawet miliardów, mam nadzieje że wydacie je w rozsądny sposób....

Happy Diwali