jak trwoga to do SII, jak kurs walił w dół, to pewnie kolejka stała z prośbą o pomoc SII. SII było na walnych UBT, doprowadziło do zmian w uchwałach, przekazało nam obiektywną relacje z walnych, brało od nas pełnomocnictwa.
Czy naprawdę wam się podoba taki syf jaki robi na tej spółce swoimi komunikatami Stonoga. Czy naprawdę wolelibyście żeby to przemilczano i zebysmy przeszli nad tym na porządku dziennym?
a skąd wiecie jakie są faktyczne zamiary stonogi. Już sam fakt tego co wyprawia na Fejsie, jego jezyk i fakt, że kupil akcje po 0,1 zł, a próbuje je swoim lajkersom opchnąć po 1 zł swiadczy odpowiednio o poziomie tego człowieka.
Jeśli chcemy takie przypadki akceptować to okej, ale nie płaczmy później jak będą robić takie numery na innych spółkach.
Nie płaczmy jak będą nas rolować na rynku
Ja już nie jestem akcjonariuszem Ubota (oddałem wychodząc na zero po około 37 gr). Patrze jednak na to obiektywnie i ciesze się, że ktoś z tym robi porządek. Przecież takiego wała nie było na giełdzie chyba od kilkunastu lat!!!
wiecie czemu kurs spada? dlatego, że Misiąg uciekł z tonącego okrętu!, że spółka ma problemy z płynnością, że jej obligacje o dużej wartości są wymagalne, bo spółka ma bardzo wysoki poziom naleznosci w bilansie. To są realne powody i czy wam się podoba czy nie to musicie się z tym pogodzić. Inwestycje w te akcje to tylko spekulacja i tak tą inwestycje traktowałem
Przypadek jest na tyle ciekawy, że będę go sledził aż do "KOŃCA" bytu spółki na rynku