Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,06 zł , zmiana od tamtej pory: 0,33%

Re: SII ma ponad 5%

Jeszcze mam pytanie do osoby abc, bo widzę aktywność i determinację, czy zależy Ci aby uzyskać lepszą cenę za akcje z racji posiadania akcji czy jak kol Andrzejewski pomagasz nam nie posiadając akcji?
Jeśli masz to czy zarejestrowane masz akcje na NWZA? czy zgłosiłeś akcji sms'em.?

Są osoby które wysłały smsy z deklaracją akcji a nie zgłosiły się na NWZA na 20.06.2016. Cześć osób naturalnie potwierdziła i zgłosiła. Czasem ciężko dopasować nazwisko do deklaracji bo ktoś miał np na brata, żonę itd i nie każdy podał dane w mailu.
Ale ważne ze SII ma ponad 5% głosów o to chodziło. szkoda, że nie więcej ale zobaczymy co dalej.

Nie każdy chce oddać po tej cenie. Sytuacja na Redanie dodaje sił. TYlko te nasze chore sądy, ale ja osobiście mogę poczekać albo na godziwą cenę p. Sawickiego albo na utrudnianie i zablokowanie w każdy możliwy sposób.

Rozmawiałem, już z prawnikiem co wygrał w Redanie, ma się zorientować co i jak można by w naszej sytuacji zrobić. Ale liczę też na Stowarzyszenie (pewnie taniej) a może ktoś potrafi napisać jak należy, bo prawnicy za darmo tego nie zrobią :).

Wykupu przymusowego nie będzie - to naturalne. Więcej napisać nie mogę bo to już by dało do myślenia odnośnie zarejestrowanych osób na walne.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TFONE 0,00% 3,07 2016-12-08 11:15:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.