Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  11,85 zł , zmiana od tamtej pory: -67,09%

Re: SERDECZNA PROŚBA DO WSZYSTKICH Z FORUM

eeee.... Tłumik .... średnia około 30 zł to wcale nie jest tak źle .. po tych marudzeniach to ja zakładałem że masz co najmniej ponad 100 zł ..:) :) przy 30 zł to raczej nie sądzę aby był problem z wyjściem na plus w średnioterminowym okresie ... spółki gamingowe w okresie tak potężnej światowej kwarantanny nie powinny mieć złych wyników ..wczoraj mój syn stwierdził ze nie może sie zalogować na swoją grę przy 16 serwerach gdy w normalnych czasach było trzy serwery i zawsze nie miał problemu z logowaniem ...
obecna sytuacja na kursach to niestety nic innego jak efekt strachu czasami wręcz paniki ..w sytuacji gdy wszędzie trąbi sie o potężnym światowym kryzysie reakcja ludzi jest zawsze taka sama - sprzedać wszystko aby sie zabezpieczyć finansowo ..za akcje chleba nie kupisz ... po okresie paniki i strachu zawsze przychodzi czas na głos rozsadko gdy zaczynamy patrzeć na wyniki finansowe a po nim przychodzi czas na chciwość gdy zauważamy jak mocno jest wiele walorów przecenionych ..
w przypadku TBL pieszym sygnałem powinien byc raport pobrań za marzec i po nim w czerwcu raport kwartalny .. jeśli czapeczki nie wykorzystają obecnego okresu wzmożonej aktywności graczy i nie zobaczymy pozytywnych wyników do czerwca (mam na myśli również wzrostu pobrań i monetyzacji) to należy zapomnieć o tym walorze już na zawsze .. oczywiście moim zdaniem :) :)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TBULL 5,98% 3,90 2025-09-19 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.