1pln jak trafią z dobrą grą - takie cuda na gamedevie się zdarzają.
25 gr - rosnące portfolio i zwiększające się przychody z portowania, sprzedaż usług developersko - testerskich więc cześć biznesu i ludzi ciągle jest bilowalna zarabiając na siebie i resztę czyli dodatkowa stabilizacja przychodów, własne gry w grupie kapitałowej że spółek córek - większość wydatków na dotychczasową pracę została już ujęta więc jak wydadzą będzie to już raczej czysty zysk, do tego ciągle robią kampanie i rozszerzają zasięgi więc marketing też dodatkowo stymuluje rosnący przychód. Teraz jest dobra cena na inwestycje, jak się rzuci spekuła to może być w międzyczasie kilka podbitek. Owszem jest kilka jeszcze minusów które widzę ale rozwój spółki raczej je przykrywa i są dla mnie pomijalne jak np. Ostatnio pan Łukasz R. Oddał za bezcen swoje akcje bo w varsav mu średnio idzie - taki mam wniosek podobnie jak sypał po 18 gr w okolicach wydania jednej z gier varsav - teraz nie dopełnił tam obowiązków i varsav nadal jest zawieszone, tak samo nie rysza mnie odejście członka rady, którego za miesiąc na walnym uzupełnią - prezes też pisał na czacie o tym że ta babeczka odeszła ot tak informując tylko ze odchodzi - tak to zrozumiałem. Jak na moje dobry tani papier choć okraszony dużą liczbą wiszących i cwaniaków.