Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  107,40 zł , zmiana od tamtej pory: 207,73%

Re: ryszard dał - ryszard odebrał

Odp. na pytanie Tytusa, który kupił po 114zeta. Zobacz, co się dzieje ze srebrem wyrażonym w dolarze. KGH to nie tylko miedź, choć miedziakiem jest zwany.
link 

Po drugie co do kursu KGHu nie jestem optymistą... to już z AT
link 

Mi dziś i wczoraj udało się grosze zarobić na longach na KGHu. Na szorty jeszcze brak mi odwagi. Uczę się. Bardzo mocnym wsparciem jest 103,30 - 103,10 ale i zajazd na 102,70 jest możliwy.

Coś optymistycznego:
na KGHu rysuje się klin zniżkujący, nie będę go rysował... który zwiastuje wybicie w ponad 2/3 górą... ale 1/3 to ryzyko jazdy w dół.
Teraz PKO BP będą spuszczać (?) choć mogą zrobić podbitkę. Dziś zauważyłem, że tam formacja spadającej gwiazdy się rysuje (?). Nie zarobiłem na tym dziś, bo za miałem którkie do wczoraj a zdawałol mi się że mam WDA. Jeśli PKO będą spuszczać to mogą podciągnąć KGH. Ogólnie Wig20 zdaje sie ciągnąć do 2350. Jak napisałem - uczę się. To są moje przypuszczenia, ale nie oznacza to, że mam jakąkolwiek pozycję.
Zapraszam do dyskusji. Zwłaszcza pana Rhett, który rzeczowo pisze :)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
KGHM 2,24% 330,50 2026-05-22 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.