Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,27 zł , zmiana od tamtej pory: -74,07%

Re: Ruszamy...

Zgadza sie kurs byl po 0,52 ale tak samo byl po 3 zl.
LPP tez bylo po 9000 a jest po 7200 to naturalna rzecz na akcjach. Raz sa drozsze, raz tansze.
Ja tylko mowie, ze nie rozumiem tego jadu, szczekania, ujadania. Nie masz akcji, nie chcesz miec? to po kiego ...... sie wp.....
zawsze dziwil mnie fakt wypowiadania sie na forach spolek, w ktore sie nie inwestuje. ale jak sie siedzi na d.... i nie ma co robic to sie skacze po forach i wypowiada, tzn wydaje im sie ze sie wypowiadaja a tak naprawde uzywa sie zdan prostych bo i slownictwo ubogie sie ma, nieprawdaz?

Wracajac ok kurs byl wyzej, ale chyba lepiej, ze Stonoga chce cos zrobic? Czy lepiej bylo za poprzednika?
Osobiscie uwazam, ze Stonoga podniesie spolke i dlatego mam te akcje, tak samo kupilem troche obligacji bo uwazam, ze bedzie ok.
Gdybym mial podejscie takie jak Ci wielcy ekonomisci co sie wypowiadaja, zapewne nie bylbym udzialowcem UBT i nie tracil bym nawet czasu na pisanie tu czegokolwiek, tylko pisal na innym forum gdzie mialbym akcje.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
UBOATLINE 0,00% 0,07 2015-07-01 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.