Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  4,86 zł , zmiana od tamtej pory: 50,21%

Re: RPP podnosi stopy procentowe

Dnia 2021-10-08 o godz. 10:05 ~nowynamastersie napisał(a):
> Dnia 2021-10-08 o godz. 09:26 cmpunk napisał(a):
> > Dnia 2021-10-08 o godz. 08:49 ~nowynamastersie napisał(a):
> > > jakie rozdawnictwo komu ? ? ? oszustom , mafii paliwowej i wyłudzającym pod. vat z pustych faktur jak za rudego wnuczka dziadka z wermachtu ogarnij bajerę , jeżeli coś otrzymują to Polacy którym się należy otrzymać
> >
> > Znam takich, co to sobie żyją z danin i pomocy społecznej. Część rzeczywiście potrzebuje, ale sporo to kombinatorzy (kombinatorki również, szczególnie "samotne madki"). Tylko ZUS zabiera renty tym, którzy po wypadkach cudownie ozdrwieli- a to ręka odrosła, a to układ nerwowy się zregenerował itp.
> > Widzisz puste faktury a nie widzisz, jak pisiory się poustawiały gdzie tylko można i doją ile się da. Też bym sobie chałupę wyremontował poprzez fundację za darowiznę państwowej spółeczki :-).
>
> samotne ci solą w oku a gdzie tatuś dzieciorób
>
> (kombinatorki również, szczególnie "samotne madki").
>
> może ty uródż wychowuj i pracuj jednocześnie
>
> nie ośmieszaj się młody człowieku
>
> aferzyści ci się podobają ? ? ?
>

Człowieku, laska jest z chłopem, chłop robi na lewo, panna zgarnia hajsy jak za bycie samotną, nie kumasz czaczy? Aferzyści mi się nie podobają więc ta ekipa też mi się nie podoba. Nie muszę być za kimś, żeby być przeciwko komuś.
Ja mam jeszcze rozum więc wiem, czym pachnie macierzyństwo. Do tego trochę inwencji, więc nie muszę żebrać od państwa, ktore i tak mi to, co da, zabierze w podatkach... Pardon- daninach, bo podatków to w tym kraju przecież nie ma :-D.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
WIKANA 2,10% 7,30 2026-01-02 16:39:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.