Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,64 zł , zmiana od tamtej pory: -19,51%

Re: Rok temu akcje po ok 4 zł

Opisane w puntk - widzę, że mamy na pokładzie kolejnego świadomego długoterminowca (witam w klubie) i co najważniejsze potrafiącego argumentować swoje decyzje czy obawy.
Rajd na 4 zł był w dużym stopniu kupowaniem przyszlosci na podstawie informacji, które wtedy wypływały ze spółki - start Raisemany i plany NFT.
Niektórzy z "inwestorów" przyłączyli się ttlko dlatego, że kilka dni pod rząd było zielono, inni liczyli na szybkie, ponadprzecietne zyski.
Nie jestem jakiś doswiadczonym inwestorem, choc nie wiem jak to zdefiniować, ale zauważyłem, że wielu brak cierpliwości. Widzą straty na rachunku więc sprzedają - nie analizują tylko kierują się kolorem notowań.
I dzięki takiemu scenariuszowi kurs powoli obsuwal się z pułapu 4 zł.
Fakt, spolka też ma obsuwę w swoich planach ale to trzeba zawsze brać pod uwagę.

Mam nadzieje, ze będziemy sobie mogli tu jeszcze podyskutowac na wiele tematów związanych z realizacja projektów a przy okazji zarobić trochę grosza.

Pzdr

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PROACTA 0,00% 1,32 2025-12-05 13:08:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.