444 napisał "Błąkasz się w swoich odzywkach jak w bezsilnej agonii uważając że jest w tym siła? Żałosne.
Na twoją niekorzyść wciąż przemawia arkusz zleceń visiona.
Albo jesteś pozbawionym rozumu humanistą, albo masz łeb poobijanego drugoligowego boksera, bo twa zdolność do analizy i wyciągania wniosków jest zerowa"
od błąkania się to jednak nie odbieraj sobie miejsca na podium.. to ty kleszczu naganiasz że nic się nie uda i klapa. Nie zapominaj miszczu od Pudła że to ty naganiałeś na to że NE się nie uda, a ostatnio że Spółka nie obejmie udziałów w Magmie... w przeciwieństwie do mnie ty kłamiesz, twoje słowa nadają się pod wyrok sądowy jednak jak dla ciebie gościu bez jaj, twarzy i rozumu to było by zbyt trudne, dlatego łatwiej jest pier...ić i kłamać jak najęty zwłaszcza że na takiej postawie można nieźle zarobić...
Arkusz zleceń na Visionie jest spekulacyjny więc mając na uwadze twoje wykroczenia pewnie wiesz jak to wygląda.
Mówisz że moja zdolność do analizy i wyciągania wniosków jest zerowa, to ja ci powiem tak... nie zapominaj o swoim drugim imieniu a więc Don Pudło, nie zapominaj o tym że kłamiesz i naganiasz. To ty jak do tej pory się koleś mylisz i masz ku temu niezłe podstawy, biorąc pod uwagę to jakimi argumentami sypiesz i jakimi Pudłami obracasz.
Mam dla ciebie jednak propozycje, daj mi swoje dane personalne, ja cię pozwę do sądu za to co powiedziałeś i się przekonamy kto ma racje i jak sprawa wygląda cwaniaczku. Może przez to się czegoś nauczysz a co niewątpliwie skłoni cię do częstszego sięgania po rozum do głowy i przypominania sobie czym jest pokora....
I jeszcze coś o wspomnianej przez ciebie sile... ja w przeciwieństwie do ciebie, wychodze z założenia że w argumencie tkwi siła, nie mniej jednak jeżeli jedynym argumentem jest siła to mnie w takiej zabawie nie ma. Ja w przeciwieństwie do ciebie wychodze z założenia że siła to prawda, nawet ta najgorsza niż najmniejsze kłamstwo którego rodziną jesteś aurtorem. Tak więc siłaczu, zapraszam do sądu po sprawiedliwość i po pokore. Przyjmujesz zaproszenie odważny człowieku??