„Przyznaj sie tak szczerze ile wisisz na haku ???obstawiam ze ok 200zeta....”
„Jack ....zaczynam martwic sie o ciebie ...leki brales? Chyba nie ..to wez powinno byc lepiej”
Poczekaj Hehehehe. Zaraz ci powiem, ile mam akcji w każdej spółce, po ile i kiedy je kupowałem. Podam też numer mojego konta, jego stan i hasło, żebyś mógł sobie coś skubnąć na Święta!
A póki co: nadal nie chce ci się użyć polskiej czcionki? Za dużo trudu, prawda? To o czym my tu mówimy??? Jakbyś się NAPRAWDĘ o mnie martwił, to zacząłbyś pisać poprawną polszczyzną. Aż mi się niedobrze robi od tych twoich bzdurnych wpisów:
"Jack ...wodzu Januszu gieldy ....pytam po raz kolejny co daje publikacja tych arkuszy z poblokowanymi akcjami ???/przeciez tu nie ma chetnych na 110 to po co ktos ma kupic po 200 i drozej ?? Moze i dobrze ze to wklejasz pokazuje, ile ludzie potracili i ile wisza na haku i jeszcze powisza a ty na dlugie lata masz co robic Wiec dalej pytam co to wnosi ????"
PRZYPOMINAM CO ODPISAŁEM CI W INNYM POŚCIE:
1. „…co daje publikacja tych arkuszy z poblokowanymi akcjami?”
Odp: Uświadamia nowych, niedoświadczonych Akcjonariuszy, którzy w sumie posiadają MILIONY akcji, że na tej spółce toczy się walka z shortami i można ją wygrać TYLKO nie sprzedając poniżej 200.
2. przeciez tu nie ma chetnych na 110 to po co ktos ma kupic po 200 i drozej ??
Odp: Nie ma też chętnych, żeby sprzedać poniżej 110 a shorty MUSZĄ odkupić i oddać ok 8.000.000 akcji!
Już kilkakrotnie Ci napisałem: Polaku! Jeśli nadal zamierzasz wypowiadać się publicznie, to zadbaj o polską czcionkę, bo źle się czyta twoje wpisy bez „ż” „ś” „ć” „ł” „ę” „ą” itd. Nad interpunkcją też przydałoby się popracować. Hehehehe...