Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,70 zł , zmiana od tamtej pory: -71,97%

Re: Reznor jak sądzisz kiedy odpał na Var?

Cześć Reznor. Paliw i banków nie mam, ale czaje się na Orlen. Cena zakupu jaka mnie interesuje to 68. Wydaje mi się, że tutaj powinien nastąpić zwrot i kolejna wspinaczka na 100 zł. Obserwuje jeszcze lotos, ale do niego mam mniejszy entuzjazm. Banków na razie nie tykam. Z technologicznych spółek to rozważam Cloud Technologies. Chciałbym coś zassać w okolicach 20 zł. Według mnie spółka ma potencjał na ten rok. DataWalk wywaliłem wszystko. Chętnie wrócę, ale w okolicach 120 zł. Teraz niestety zrobił się tam trend spadkowy, więc jest szansa na tanie zakupu. Miałem Passus, też technologiczna spółka. Niestety bez zysku. Liczyłem, że po dobrym raporcie kursu pójdzie wyżej, niestety tylko chwilo i powrót do bazy. Gaming faktycznie zaczyna się budzić i nie ukrywam, że liczę na wzrosty. CDR i PCF niestety minus, chociaż o te dwie spółki jestem jak na razie spokojny. PCF to long term. CDR, sam jeszcze nie wiem, ale według mnie kurs powinien teraz iść w rejony 210 - 220. :). Carbon oczywiście trzymam. Z wielkich chemicznych molochów nic nie kupowałem. Dzisiaj CLC dało ładnie zarobić. Kupiłem ostatnio trochę papierów na spadku i wywaliłem dzisiaj powyżej 44 zł :). Zatem czas na kolejne skalpowanie. Pozdrawiam i również dużych zysków.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
VARSAV 0,42% 0,48 2025-11-19 16:38:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.