Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,62 zł , zmiana od tamtej pory: -7,73%

Re: rekordowe wyniki - gra o milion

Ja też celuję raczej w 1mln zysku za 2019r. Może ciut więcej przy dobrych wiatrach i nowej apki. Pisałem do spółki ws apki dla rowerzystów. Dostałem odp. od Pana Błasiaka:
"Odnośnie daty publikacji aplikacji dla rowerzystów, to nie ustalamy i nie podajemy do publicznej wiadomości precyzyjnej daty premiery. Ważniejsze jest dla nas odpowiednie dopracowanie produktu, a dopiero później następuje publikacja (taką procedurę stosujemy przy każdej aplikacji).

Ponadto, ze względu na przepisy obowiązujące spółki notowane na NewConnect, musimy zapewnić wszystkim Akcjonariuszom równy dostęp do informacji, więc nie możemy indywidualnie udzielać bardziej szczegółowych informacji niż te które przekazujemy do publicznej wiadomości. "

Więc trzeba czekać i mieć nadzieję, że będzie rzeczywiście dopracowana.
Dla mnie pozytywne, jest to, że biznes stabilnie, dość szybko rośnie. Dużym plusem jest brak w akcjonariacie jednego insidera, może już się wysprzedał lub na dniach (po raporcie) wysprzeda, i bloker kursu zniknie. Na tej spółce trzeba być cierpliwym, ale myślę, że jak wykręcimy z 1mln zysku za 2019r., to jej "zauważalność" wzrośnie.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
EXAMOBILE 1,83% 3,34 2025-10-30 09:26:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.