Ja też celuję raczej w 1mln zysku za 2019r. Może ciut więcej przy dobrych wiatrach i nowej apki. Pisałem do spółki ws apki dla rowerzystów. Dostałem odp. od Pana Błasiaka:
"Odnośnie daty publikacji aplikacji dla rowerzystów, to nie ustalamy i nie podajemy do publicznej wiadomości precyzyjnej daty premiery. Ważniejsze jest dla nas odpowiednie dopracowanie produktu, a dopiero później następuje publikacja (taką procedurę stosujemy przy każdej aplikacji).
Ponadto, ze względu na przepisy obowiązujące spółki notowane na NewConnect, musimy zapewnić wszystkim Akcjonariuszom równy dostęp do informacji, więc nie możemy indywidualnie udzielać bardziej szczegółowych informacji niż te które przekazujemy do publicznej wiadomości. "
Więc trzeba czekać i mieć nadzieję, że będzie rzeczywiście dopracowana.
Dla mnie pozytywne, jest to, że biznes stabilnie, dość szybko rośnie. Dużym plusem jest brak w akcjonariacie jednego insidera, może już się wysprzedał lub na dniach (po raporcie) wysprzeda, i bloker kursu zniknie. Na tej spółce trzeba być cierpliwym, ale myślę, że jak wykręcimy z 1mln zysku za 2019r., to jej "zauważalność" wzrośnie.