Dnia 2022-05-19 o godz. 16:52 ~Darek napisał(a):
> Piękna sesja nasz wielonik bez akcji chyba robi pod siebie :))) ciekawe co mu teraz tam kreski pokazuja hahaha :))) no ale na Lubawie wisząc na 5 zł chyba cierpi okropnie :)))
Re: rekomendacja Autor:
ghost_man [46.171.121.*] 2022-05-19 15:29
Dnia 2022-05-19 o godz. 04:23 ~tom napisał(a):
>
Zobacz wątki dotyczące Lubawa Zobacz profil Lubawa> Autor: ghost_man[46.171.121.*] 2022-05-12 15:15
> Opublikowano przy kursie: 2,09 zł , zmiana od tamtej pory:
> Re: Ktoś jeszcze wierzy że kurs sztuczna cena?!
> Zgłoś do moderatora
> Dnia 2022-05-12 o godz. 07:48 ~Pingwin napisał(a):
> > Podbijać wątek niech te k....z funduszy widzą, że wiemy.
>
> oni wiedzą, że my wiemy, a my wiemy , że oni wiedzą że my wiemy .. :) :)> ale to nic nie przeszkadza im w sterowaniu kursem zgodnie ze swoimi założeniami ..>
> Jak tam wieloniku twoje akcje Lubawy po 5 zł powiesili cię na haku mistrzowsko :)) a teraz wyjesz bo przecież monnari miało miało spaść na 2 zł hahaha :) ośmieszyłeś się na maxa brak wiedzy twoja poraża i bełkot a wtopa za wtopą :))) Musiały ci smakować akcje lubawy po 5 zł
> :)))
ROBERTO .. tyle razy ci tłumaczyłem i jakoś nic nie wchodzi do tej pustej głowy ..:) :)podałem ci fakty z faktami się nie dyskutuje : "DM Banku BPS wyznaczył cenę docelową akcji Monnari Trade na 5,3 złAnalitycy DM Banku BPS, w inicjującym raporcie z 7 września 2021r , wyznaczyli cenę docelową akcji Monnari Trade na 5,3 zł.Raport został sporządzony przy cenie 2,8 zł." sesja 08.09.2021 była bardzo ciekawa HOP - BĘC .. :) :) i ustanowiony rekord roczny wolumenu ..
zalecam ci -
Centrum Dobrej Terapii :
Co to są psychologiczne mechanizmy obronne?
Pośród mechanizmów obronnych wyróżniono między innymi takie jak:
- zaprzeczanie,
- wyparcie,
- tłumienie,
- projekcja,
- przemieszczenie,
- formowanie reakcji,
- regresja,
- fiksacja,
- identyfikacja,
- introjekcja,
racjonalizacja,
jesteś książkowym przykładem mógłbyś posłużyć jako "eksponat" do wykładów ..:) :)
mój tekst na forum Lubawy który zacytowałeś świadczy o tym, że doskonale sobie zdaje sprawę z kim tam "pogrywam" i jakie ryzyko się z tym wiąże
skąd sobie ubzdurałeś "moje akcje Lubawy po 5 zł " to już naprawdę nie mój problem i tu trzeba by poczytać o kolejnym Twoim problemie tak więc naprawdę jesteś ciekawym naukowo "obiektem" :) :)
tez umiem :
KOPIUJ - WKLEJ .. HAHAHA
:) :)