Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  44,28 zł , zmiana od tamtej pory: -91,58%

Re: Rekomencdacja DM Trigon 87,2

Jak mi szło? Gdyby więcej pewności siebie, to byłoby super, tak jest niezle, ja sporo prowokacji i dymu robię czasie dla zabawy, zacząłem od kwietnia podczas pandemii, każdemu by wtedy chyba poszło dobrze, Krosno, Roman potem dawali mi wskazówki, obecnie trzymam Orlen, gdzie dokupywalem jak był po 39, pekao na poziomie 45, PZU na poziomie 24, sprzedałem PKOBP ze średniej 18,9, na CD projekt raz sporo zarobiłem jak była pierwsza podbitka Muska po spadku, potem błąd i sprzedałem że średnią 190 jak była prezentacja wyników co spadało na 150, po drodze sporo dodatkowych zarobków na Famurze z 1,49, Lotos z 43 zł, Polenergi, CCC i innej drobnicy, sporo też błędów zbyt wczesnej sprzedaży KGHM, PCCEXOl, MLSystem itd. właściwie wszędzie miałem nosa i gdybym trzymał to bym mocno zarobił, PCF Group mi nos podpowiada 100 zł za kilka lat, od taka historia...ale ja wiem że świeżak jestem przy niektórych, mozs styl mam agresywny, dla jaj coś pisze, ale z tym piórnikiem wyluzuj, bo bys się mocno zdziwił...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PCFGROUP 1,58% 3,86 2026-02-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.