Panowie. Ile ta perła jest faktycznie warta nie mam pojęcia ani ja, ani @sergio, ani @ Ślązok.
Wiem tylko, że prawdziwych pereł nie pozbywają się ci, którym wystarcza na życie. Famurowi musi nie stykać, skoro
chce opchnąć zagrabione klejnoty. To prawda, że JSW potrzebuje PBSz. Taka sama, jak ta, że Primetech musi oddać
bankom długi które zostawił Kopeksowi Famur / ' chwycił Turek Tatarzyna a Tatarzyn za łeb trzyma ' /.
Obie strony wiedzą co jest grane, a komu zmięknie rura - czas pokaże. Też mam papier i chciałbym, żeby " szyby " poszły
za 1 mld :))). Ale firma, samochód, obraz itp są warte tyle, ile ktoś zechce za nie dać.
Gorącym głowom przypomnę sens wypowiedzi @luke / wybacz / : PBSz to nie super technologia czy bogaty park maszynowy.
PBSz - to głównie ludzie. Można ich za niewielkie pieniądze skaperować, i zostanie tylko szyld.
Nie wierzę, że Skarb będzie windował cenę. Może dać Ozonowi zielone światło w negocjacjach. Jeżeli zastanawiają się nad
prawidłowością wyceny, to mnie to brzydko pachnie...
@Ślązok
Hanysku/ziomalu - niy lyj sie żurym i niy wiyszej mi nudli za uszami.
W chwili ogłoszenia chęci sprzedaży za 205 baniek kurs KPX już od bardzo dawna nie wynosił 4 zeta.
Takie chwyty przysparzają zielonych łapek ale są goowno warte. Kej żeś je richtig ślonzok, to dej sie chopie pokój
z fanzolyniym. Toż pyrsk :).