https://www.bankier.pl/forum/temat_posmiejecie-sie-az-was-brzuch-rozboli,7150969.html
"Re: Pośmiejecie się aż Was brzuch rozboli
Autor: ~DJ Andrzej [79.191.28.*], 2012-09-16 14:03
Witam wszystkich
Trzy lata temu wychwalałem Chodzika jednak z perspektywy czasu uważam że powinniście myśleć samemu a nie sugerować się głosami innych.
Żadna z ocen sytuacji giełdowych z ostatnich dwóch lat Chodzika nie sprawdziła się . Wręcz przeciwnie doprowadziła do wielu tragedii i nieszczęść ludzkich. Ludzie ufający gadającym na forum prorokom i fachowcom o małej wiedzy i opierających się o fale El stracili wszystko. Jeśli macie jakieś wątpliwości zobaczcie na fora PBG HBPOLSKA. Teraz mogą odliczać sobie od zysków z giełdy przez 5 lat.
Za zyski państwo zabiera kasę a jak u.du-pic.ie to sami odrabiajcie sobie straty.
Chodzik na tym i wielu innych forach przeżywał wiele zmian osobowości. Jak coś źle przepowiedział to uśmiercał się, zmieniał się w jakąś Mirosławę i inne forumowe twory. Ktoś z ludzi którzy stracili pod jego wpływem kasę namierzyli go i okazało się że jest odizolowaną osoba od społeczeństwa z dostępem do internetu.
Możecie to zweryfikować na innych forach.
Dlatego jeszcze raz PRZESTRZEGAM PRZED CHODZIKIEM
Pozdrawiam wszystkich
PS. Ja też straciłem kasę i to uczy pokory i myślenia przed pochopnymi decyzjami. I tylko kasę a nie jak inni gracze rodziny majątek a w konsekwencji ŻYCIE."