Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: RCUNION - obroty ruszają!

ja brałem po 1 gr ty sam sie
> przyznałes ze po 3 ....kto tu jest naiwniakiem?
dopoki
> piłka w grze wszystko mozliwe....i pamietaj ze zła karma
> wraca bumerangiem
bez odbioru POMIDORZE.

Tu muszę się w pełni z Tobą zgodzić!
Dopóki papier w obrocie, ma animatora i publikują raporty, wszystko może się wydarzyć.
Zgoda, raporty fatalne ale zakup po 0,01 pakietu akcji to jeszcze nie strata. Tym bardziej, że dzisiaj na zamknięciu jest po 0,02. Czyli już zysk po sprzedaży. No dobra. Na razie para idzie w gwizdek. Każdy wie, że lokomotywa pod parą w końcu ruszy. Więc myślę, że Kolega defetysta o nicku VentureMax i VentureIdeas, jest kompletnie na maksa bez idei. Można życzyć wszystkiego dobrego. Na pewno tego, żeby szybko pogodził się z wcześniejszą stratą, wyjął z portfela kolejne 1k i wszedł do gry. Będzie nas więcej, to i będzie weselej.
Wszystkim tym, którzy nabyli akcję, życzę mocnych nerwów, cierpliwości i zysku!
Przeskoczy górne widełki, to się zacznie...
Zwyczajne Walne Zgromadzenie już 1-go lipca i nie długo publikacja raportu za 2013.
Raport niczego nowego nie wniesie, czego nie wiadomo. Trzeba czekać i się przyglądać. Wynik Walnego Zgromadzenia tu jest istotny. Będzie wiadomo, co dalej...
Papier w grze, obrót jest... Popyt mógłby być większy.
Ja mam swój pakiet.
Pozdrawiam.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
RCUNION 0,00% 0,01 2015-02-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.