Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,22 zł , zmiana od tamtej pory: -68,18%

Re: Ratuj się kto może!!!

Poczytajcie sobie info z fb od Stonogi

Szanowni Państwo, którzy zaufaliście moim akcji biznesowej zakupu udziałów.
Bardzo dziękuję za zaufanie, którym obdarzyliście mnie.
Szkoda,że mieliśmy tak mało czasu. Pieniądze wpłacone za zakup udziałów wracają do Was od jutra z niewielkim zyskiem 4,9% za te kilka dni.
Nie podejmę się zaryzykowania Waszym majątkiem gdyż jest wysokie ryzyko zamknięcia mnie do więzienia.W sposób szczególny dziękuję Tym z Was, którzy wpłacili minimalne kwoty 50 złotych.
Dziękuję Kochani za wszystko, wszystkim.
W zaistniałej sytuacji zamachu na moją wolność jako akcjonariusz mający największe zaangażowanie finansowe w Uboat Line S.A będę rekomendował Radzie Nadzorczej i nowemu Zarządowi ogłoszenie upadłości spółki.
Będę także rekomendował zawiadomienie organów ścigania o przestępczym zachowaniu Grzegorza Misiąga poprzez wyprowadzanie majątku spółki oraz przestępstwie niegospodarności, a nadto tworzeniu i wprowadzaniu w obieg fałszywych dokumentów mających wpływ na błędne decyzje GPW

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
UBOATLINE 0,00% 0,07 2015-07-01 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.