Ostatnio się nie udzielałem nie chciałem przerywać Ulicy w tym pianiu z zachwytu,bezustannej nieuzasadnionej euforii jak to wygrywacie z Shortami bo urosło kilka procent widać tylko na tyle stać ulicę.
Pisaliście brawo my a tymczasem wyszło jak zawsze na JSW wzrosty zgaszone jak pet szybko i gwałtownie.
Możliwe,że co niektórzy sprzedali na lokalnej górce i znowu powrót do bazy.
JSW ma rating bankruta prawie cała kasa jest już przepalona, fundamenty to dramat tylko czekać kiedy banki wypowiedzą umowy kredytowe jak kolejne kowenanty zostaną złamane.
Teraz pytanie od jakiego poziomu cenowego będzie emisja ratunkowa? 12-7 zł czy jeszcze niżej?
Jest też możliwość wytransferowania majątku po kawałku za bezcen a zjednoczeńcy uliczni zostaną z wydmuszka bez aktywów i zysków z syndykiem masy upadłościowej.
Jak będzie emisja akcji np za 7 zł kilkaset milionów kolejnych akcji to nadal będziecie czekać na te swoje 100 zł za potencjalnego bankruta ?
Czy może za 390 zł jak chcą wciskający kit ze spółdzielni.
Zdania nie zmieniłem tu będzie o wiele niżej fundamenty jak grawitacja ściągną kurs na same dno,aż mnie to ciekawi jak politycy to rozwiążą.
Kolejne Rafako lub nawet gorzej jak zejdzie na groszówki gdzie będzie dno.