Musisz mieć naprawdę bardzo niskie poczucie własnej wartości, żeby po kilku miesiącach wchodzić tu i mnie atakować, bo zjechałem Cię za to, że w ciągu 15 minut (dosłownie!) zmieniasz zdanie o 180 stopni. I ciągle wywlekasz to, że napisałem, że płynność się poprawia m/m (co było prawdą), bo Ty patrzysz na r/r.
Co do pisania tylko pozytywnie na tym forum, to kolejne brednie. Pisz co chcesz, byleby merytorycznie. Skoro mnie tak nienawidzisz i sensem Twojego istnienia jest czytanie moich wpisów to powinieneś zauważyć, że od dłuższego czasu nie napisałem nic pozytywnego o spółce, bo i nic pozytywnego nie zauważyłem w ostatnim czasie.
Tak, mam kiepską średnią, w tej chwili wygląda na to, że nigdy nie odzyskam kasy, ale nie bądź proszę malutkim człowiekiem, który cieszy się z czyjegoś nieszczęścia. Pocieszę Cię: moja strata, która jest dla Ciebie niewyobrażalną sumą, jest dla mnie do odrobienia w ciągu 4-5 miesięcy na mojej "podstawowej" działalności. I choć szlag mnie trafia, że przez taki czas muszę pracować "za darmo", to jakoś to przeżyję i wyliżę rany.
Dosyć tego, wracam do pracy odrabiać to, co straciłem na ADM. Poświęciłem Ci już za dużo czasu, powinieneś czuć się zaszczycony. Mam nadzieję, że się ogarniesz.