http://onico.pl/raportyokresowe.html
Tutaj masz raporty kwartalne!!!!
Jest bardzo dobrze , a przy wyprzedarzy studentów i innej maści inwestorów którzy mysleli ze inwestujac 5000 pln zarobia kokosy , uwalniaja sie akcje ktore sa akumulowane przez powaznych ludzi mam nadzieje , tutaj portfel powinien oscylować minimum 1500- 2000 papiera i czekac jak spoleczka zarabia na nasza dywidende , jaka spolka na gpw da nam taka procentowa duza w stosunku do akcji dywidende , ZADNA , nawet CPA chociaz jej akcyjki poruszaja sie w zlotowkowych przedzialach trzyma i trzymac bedzie .....
Ludziska wolnych akcji jest raptem 375.000 szt ( no troszke mniej ja mam w tym swoj udzial) i to naprawde towar deficytowy........ pokrotce ---
Zysk netto rok do roku narastajaco plus 100 %
EBIDTA rok do roku narastajaco plus 100 %
Dziekuje jest ok !!!!
I jeszcze jedno podtrzymuja zysk za 2012 roku na tym samym poziomie, w nadchodzacych tygodniach spodziewać sie mozemy raportow o zawarciu znaczcych umow na sprzedaz ... taka dygresja na koniec jeszcze , otoz raport obejmuje okres do 30.06.12 i nie obejmuje umowy z schelem na 76.5 mln czyli doliczcie sobie juz ok 2,4 mln zysku netto he he he he zawarty 19.07.12 .....
Takze studenci wyprzedawac ze strachu , bedziemy akumulowac ...
Pozdrawiam M.... Z...... S.......