Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  23,00 zł , zmiana od tamtej pory: -54,35%

Re: Raport sprzedażowy - down

Niestety, ale nic nie odkręci nieudanej premiery. Long seller oznacza dla wielu, że jest sporo czasu żeby do tych akcji wrócić. W krótkim terminie można gdzieś obrócić środkami, a moim zdaniem PDG zaczeka.
Nie wiem co musiałoby się stać żeby nagle mocno skoczyły liczby sprzedaży, chyba ten wymarzony tweet od Elona.
Szkoda, że tak wyszło, bo kilka lat sprowadza się do kilkunastu godzin i kilkudziesięciu negatywnych reviews, które ograniczają popremierową widoczność na Steam. Tylko skoro ja to wiem to i prezes powinien.
A widziałem niezbyt poważną wypowiedź o trollach które pisały negatywne komentarze. Te trole prezesie to klienci którzy zakupili towar niezgodny z ich oczekiwaniami. Czy to ich wina, a może bardziej spółki która nie wiadomo czy przeszła wewn testy PLW?
Niech każdy sam sobie odpowie na to pytanie.
Pozdrawiam i powodzenia życzę, PDG zostawiam na liście do obserwowanych, ale niesmak pozostanie.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PYRAMID -12,39% 9,90 2026-02-10 10:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.