A co w nim złego wyczytałes??? Przychody 3,6 mln. Patrząc na konkurencje, to PRAGMA miała podobvne przychody za 2007. Po 2 llatrach była wyceniana na 40 mln. Czyli odpowiednik 8 zł przy gppi. A my mamy juz połowe 2010 więc równica ta wynosi juz tylko 1,5 roku.
Raport jest sprawdzony przez biełego rewidneta. Jest w nim wszytko wyjasnione ... dokładnie wszytko. Ile kosztów sądowych itp. Jest ich sporo , spraw sądowych więc musi byc naprawde dużo. Skala windykacji imponuje.
ŻADNA, powtarzam ŻADNA inna spółka z branży nie wyjaśniła tak dobrze sowjej rachunkowaości. Nikt nie podał jak wycenia wierzytelnosci , kiedy zalicza je na zysk, ile ma kosztów sadowych itp. Nie dziwi mnie to bo nie wiem jak np. FFI wytłumaczyłby sie z warotści księgowej odpowiedającej 1400 mln zł ale to już są magicy od rachunkowosci. Tutaj jest jedynie rzetelnie przedstawione to co spółka robiła i posiadała na 2009 rok.
49 mln wierzytelności. Gdy FF posiadał 100mln juz go wyceniali na 50 mln , a teraz posiada 200. Wiec potencjał jest ogromny. Obecnie za 2009 rok spółka warta 3- 3,5 zł. Biara cpod uwage 2010 to tak około 4-6 zł
Obecne wahania sa mi obojętne, bo tu zamierzam siedziec dłużej. Ten raport mnie przekonał. Potencjał jest ogromny. Do 25 czerwca jest promocja....