pluto, pamiętam twe wpisy zachwalające datę i mci sprzed kilku lat i twe dialogi m.in. z białoczerwonym
widzieliście pewne sprawy i potencjały spółek podobnie, a jednak rynek pokazywał inaczej, co mysli
były wprawdzie jakieś wzrosty, ale potem okazywały się raczej spekulacyjnymi korektami niusowymi niz fundamentalnymi wzrostami
to, co jest, w obu spółkach, to nie jest efekt jednego roku, ale efekt wielu lat poczynań T.Cz. w obu spółkach
IMHO - cirpliwość w obu spółkach okazała się błędną strategią, ale zamierzam podważać twego podejscia do obu spółek i pozostaję przy swoim
zwłąszcza w przypadku daty, którą przez ostatnie lata sledziłem b. uważnie technicznie, fundamentalnie i na tle szerokiego rynku - moje przewidywania potwierdzały się
o mci miałem mniejszą wiedzę i rzadziej śledziłem na bieżąco, gdyż interesowała mnie ta spólka raczej ze względu na dominacje w dacie niż jako samodzielna inwestycja, niemniej uwazam, ze rozczarowanie inwestorów w obu spółkach jest jak najb. uzasadnione
i nawet jesli twoje wyliczenia bywały logiczne, to ostatecznie rynek ma zawsze rację, nizależnie od twoich, skądinąd racjonalnych, argumentów