W ramach pocieszenia można co najwyżej powiedzieć, ze zawsze mogło być gorzej. Wystarczy spojrzeć na Airway.
No ale raport niestety bida z nędzą. Ja jestem ciekaw ile tego hajsu co idzie na wynagrodzenia to autentycznie pracownicy nadający jakąś wartość spółce a ile ten cały Zarząd i Rada co nie spełniają w żadnym zakresie swoich obowiązków.
Prezes też bardzo lakoniczny w swoim liściku do akcjonariuszy. A to już zły znak jak bajkopisarz nie ma sił wymyślać nowych kocopołów.
Zobaczymy co wysmaruje w rocznym, bo ten raport kwartalny daje nikła nadzieje że pod koniec sierpnia cos się pojawi.
Osobiście mam wrażenie że tam wszyscy zarządzający zrobili sobie wakacje od początku lipca i dlatego nic się nie działo i nie dociągnęli raportu, bo nagle znowu jakąś aktywność w sferze informacyjnej wykazali. Chociaż raport kwartalny tez spóźniony, no ale już profesjonalizmu od nich nie wymagam. Niech dadzą ten raport i ruszą notowani. Przynajmniej pozwolą zrobić sobie stratę i iść odkuć się gdzieś indziej.