Wszystko będzie jasne w poniedziałek 14 listopada o godzinie 23.59 :)
Ta spółka powinna być prawdziwą petardą na NewConnect. Ma idealne otoczenie do zarabiania kroci i to przez kolejne lata i wszystko się posr... przez pana prezesa ! Kurs spółki i otoczenie wokół samej spółki powinno być zgoła inne, a jest jak jest niestety !
Nie wiem, może w jego szaleństwie była jakaś metoda ? Czas to zweryfikuje, ale ja póki co jestem mega krytyczny w stosunku do p. prezesa !
Oprócz wyniku za Q3 mnie interesuje stan posiadania akcji przez p. prezesa. Czy skupywał przecenione akcje ? To też jest ciekawe pytanie ?
A swoją drogą, ale mamy zwrot kursu na złocie ! Myślę, że zaczęło się to czego tak długo nie mogliśmy się doczekać, czyli hossa na złocie.
Tak na marginesie, ale nie do końca: czy interesował się ktoś z Was jakimiś spółkami wydobywającymi złoto (oczywiście spoza GPW ;) ) ? Może jakieś ETF'y ? Generalnie mam tu na myśli biznes oparty na i wokół złota, ale z profesjonalnym zarządzaniem / prowadzeniem firmy. Wiecie: przeciwieństwo naszego MNS ;) Będę wdzięczny za ewentualne sugestie.
Najlepszego na Święto Niepodległości !!!