Tak, tak - sternik to taki dobry tatuś który nie pozwoli nas owieczki skrzywdzić ;) ale fakt jest że dziś na K było już prawie 10k zleceń... Świeżak, ja niestety trochę uparty jestem (na giełdzie to może nie najlepsza cecha) i czasem lubię iść pod prąd (rzadko) jak w coś wierzę i jestem przekonany że spółka jest ok. Tak było z Techmexem i ABM na których długo siedziałem i zarabiałem, ale z obydwu uciekłem w porę ( z Texa uciekałem wiele razy jak były szczyty entuzjazmu z ABM raz w okolicy 25zł). W Tex wlazłem nawet chwilę przed ostatnim ogłoszeniem upadłości, ale coś mnie tknęło i wywaliłem kilka godzin przed zwałą. Trudno mi to wytłumaczyć, ale mimo że w 90% bazuje na AT (jak chcesz zostać na giełdzie kup sobie koniecznie Analize techniczną rynków finansowych Murphy'ego - na niczym innym nie będziesz miał takiego zwrotu jak na kasie włożonej w tą książkę) - to czasem jak mam przekonanie do jakiegoś biznesu to się uprę i tak mam z PMD oraz Calatrava. Wiem że może jeszcze trochę spadnie, ale wierzę też że będzie wyżej jak nie w średnim to w długim terminie.