Dnia 2015-07-02 o godz. 07:11 ~Pandora napisał(a):
> JB wielkie dzięki
>
> Prawda
> nie miałam siły wczoraj tego przeczytać, wystarczyła mi opinia rewidenta, zrobiło mi się bardzo smutno, bo pomyślałam sobie jak to bywa, mam firmę, zapraszam do niej różne osoby do współpracy, Łapińskiego, audytora, Querqusa, którego przedstawicielem jest Skrzyński najpierw jest super, wszyscy budują swoją pozycje na moim sukcesie, a potem te wszystkie osoby jedna po drugiej zdradzają mnie po kolei, mi taki świat się nie podoba, bo ja nie zdradzam, ja odchodzę
>
> tylko z opinii rewidenta można wyczytać że Querqus jest po stronie Łapińskiego, bo Skrzyński zablokował zrobienie bilansu nie podpisując dokumentów i nie podając przyczyny
>
> i druga rzecz przyszła mi do głowy, skoro KNF jest taki prawy i tak szybko zawiesza notowania, to czy te zawieszone notowania Orphee i niezbadany przez rewidenta bilans nie są podstawą do niezatwierdzenia prospektu Cormay, patrząc na to formalnie, na dzień dzisiejszy Cormay nie jest w stanie oszacować właściwie ryzyk związanych z Orphee, a jeżeli tam są takie straty o których pisze Prawda, to przecież może okazać się że Orphee powoduje takie ryzyka, o których dzisiaj nie wiemy i Płocica nie może ich uczciwie opisać
>
> jak dla mnie KNF nie powinien zatwierdzić prospektu emisyjnego Cormay do póki biegły nie zdada bilansu Orphee i nie wyceni rzetelnie jej majątku, a notowania nie zostaną odwieszone, może o to chodziło
pandora
muszę przyznać że jesteś dobra ,sprowadzasz wyjaśnienie sprawy na płaszczyznę emocjonalną i pokazujesz w Panach TT ludzi (cytat : ........a potem te wszystkie osoby jedna po drugiej zdradzają mnie po kolei, mi taki świat się nie podoba, bo ja nie zdradzam, ja odchodzę) co wzbudza naturalne odczucie współczucia , niestety w mojej ocenie fakty są inne