Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,24 zł , zmiana od tamtej pory: 4,17%
Dnia 2015-06-24 o godz. 11:16 ~siwy napisał(a):
> ja z ciekawości tutaj zaglądam bo wg mnie to zawieszenie to była specjalna zagrywka pod wyleszczenie przed kredytem.....ciekawe czy się sprawdzi.....i do tego twierdzenia ze nie zrobia analizy bo GPW to beee.....

Siwy a jak wyleszczysz jak akcji nie ma w obrocie ?
Jakby chcieli wyleszczyć to by zrobili ten audyt i zarządzili ciszę informacyjną żeby coraz bardziej wnerwieni akcjonariusze
oddali co mają po 20-30gr , później odpowiednio spreparowane info i oddają co zebrali 300-400% wyżej.
Ktoś pisząc donos zepsuł drobnym tą zabawę , chyba że oprócz drobnych ktoś jeszcze się bawił w to gonienie króliczka tylko nie na swoim rachunku ale to już ciężko będzie udowodnić - zwłaszcza że ostatnio coraz mniejsze obroty można było obserwować.
W kredyt już mało kto wierzy i chyba wszyscy byliby zdziwieni jakby go dostali nawet Ci co akcje mają - wyobraźci sobie taki komunikat dnia 4 lipca 2015 zanotowaliśmy na naszym koncie przelew w wysokości 30mln $ ;) Oczywiście pewnie to byłby jakiś rachunek powierniczy lub coś w tym stylu może i kwota inna ale jakież byłoby wszystkich zdziwienie :)
No nic trzymam kciuki za pozytywne zakończenie tej niekończoncej się bajki parę sztuk mi też zostało ale z tym to w razie czego łatwo będzie się pogodzić , nawet nie ma sensu komukolwiek dawać upoważnienie na walne - jakby się Analityk wybierał to mogę mu podesłać poświęce te 30zł na zaświadczenie jakbyście coś organizowali na WZA

Pozdrawiam....

p.s.
na Fluidzie na szczęście sytuacja zmierza ku dobremu , jedziemy z chłopakami 30 na walne uzbieraliśmy tyle akcji że prezes obiecał nam jedno miejsce w radzie nadzorczej :) Po wakacjach będzie się działo i to ostro :)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DEPEND -4,00% 0,24 2015-03-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.