Nie mam pojęcia jak liczysz Znany ale fakt , pomyliłeś się --
- kapitał własny plus należności krótkoterminowe plus inne środki pięniężne daje nam ok 20 milionów , a zmniejszenie kapitału o połowę ????
To dywidenda sama się zapłaciła ????????
Czy TPSA ją zapłaciła i dlatego leci na pysk ???????
Ale jakby tak spadło jakbyś chciał to otwieram następną pozycję , mrzonki ale kto wie ,
Dlatego tak myślę Znany że czas na zmianę nicka na mniej Znany , lub zastanów się z dwa razy co chcesz chlapnąć pospiesznie bo po co ??
Każdy punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia , zobacz dla Ciebie odnośnikem jest D , także według Ciebie ile pownien kosztować walor KGHM , PZU jeżeli stosujesz przelicznik 10 % , a ile kosztować powinny spółki które nie wypłacają D ??
Mam wrażenie że kapitał rozwodnił się Tobie bardzo ostro w spółkach że tak powiem mega taniość , i nie ukrywam że dobrałbyś ONICO w dobrych pieniądzach co nie ??
Zresztą jak mówiłem zapomnij o roku 2012 jego nie ma, dyskontuj i myśl pod rok 2013 czego Tobie życzę i sukcesów w zarabianiu równiez , a nie pisaniu farmazonów .
Sam wiesz że są spółki na forum których nie ma nikogo innego jak Ciebie w żenująco niskim stylu.............................także jak chcesz dzielić się swoimi przemyśleniami to przeczytaj siebie dwa trzy razy i jeszcze raz ze zrozumieniem.........pozdrawiam