Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Raport...

Rzadko wypowiadam się na forum ale jak czytam co niektórych to dziwi mnie jedno.
Skoro kupiliście akcje Artefe to zrobiliście własną analizę to jasne jest że tego typu sprawy nie trwają krótko, trzeba się liczyć z różnymi problemami.

Pisanie że prezes daje komunikaty żeby upchnąć akcje lub podobne śmieszne rzeczy jest na totalnie niskim poziomie ,pokazuje brak wiedzy piszącego i uświadamia kto tak naprawdę się orientuje a są tu tacy.

Jak kupiłem znaczny pakiet w kwietniu i po każdym raporcie "aneksie" widząc zniecierpliwienie co niektórych bez problemu dostaje papierek po 6 lub 7, na tym to polega żeby oddali ci co nie interesują się swoim zainwestowanym kapitałem.
Przecież raporty wyraźnie pokazuje że sprawa umowy jest w trakcie finalizowania a nie że dopiero będzie.Jest jeszcze wiele ciekawych informacji ale to trzeba samemu się doszukać i nie będę ułatwiał ,trzeba niestety podziałać samemu.
Proponuję dobrze się zainteresować, kto może to nawet podjechać gdzie trzeba i wiele ciekawych informacji się zdobędzie.
Giełda nie polega tylko na kupieniu i czekaniu ,ważne jest wyprzedzanie faktów i potwierdzanie pewnych informacji na własny sposób.

Jeśli ktoś kupił mały pakiecik to nic dziwnego że każde przedłużenie go denerwuje i w końcu będzie musiał oddać nam papier ponieważ mając np. 100K akcji i czekać 4-5miesięcy mija się z celem ale to trzeba było przewidzieć podczas zakupu dlatego nigdy nie kupuje na początku za wiele tylko korzystam z niewiedzy co niektórych i odbieram papierek w chwili zniecierpliwienia.
Ten kolejny miesiąc przedłużenia spowoduje tylko że powiększę mój pakiet ale w cenie 6-7 a nie w pośpiechu np za 8-9 ,na rozbieranie tych poziomów przyjdzie czas.
Czasem trzeba pomóc żeby wystraszeni oddali taniej ,takie jest prawo rynku, słabi muszą wypaść.
Napisałem to z własnego doświadczenia wieloletniego i nie widzę potrzeby w nerwach pisania obraźliwych tekstów i wyładować się na forum , to świadczy tylko o dużym braku niewiedzy i zainteresowania.
Chociaż jest tutaj kilka osób co piszą z głową i widać że interesują się tym w co zainwestowali i spokojnie czekają. Nie będę pisał kto bo to nie istotne ale są tu długo z tego co zaobserwowałem a między czasie dołączają jak to nazywacie "krzykacze" "leszcze" "zmieniacze nicku" , pokazują swoje mądrości i nerwy a tak naprawdę nic nie wnoszą.
To są tak zwani dawcy kapitału dla takich jak my i możecie sobie pisać obraźliwie na mnie ,wcale mnie to nie ruszy bo wiedzę posiadam odpowiednią w sprawie Artefe i jeszcze się przypomnę ale to już po następnym raporcie.
Pozdrawiam i jeszcze raz radzę przeanalizować wszystko od początku i ochłonąć i dobrze się zastanowić przed kolejnymi inwestycjami w przyszłości a będziecie spać spokojniej.
Miłego weekendu .

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ARTEFE -50,00% 21,04 2016-11-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.