Panie Emerycie, urodziłem się, gdy Polska była już krajem niekomunistycznym, więc niewiele mogę napisać o tym, co tam zarząd giełdy robił, a czego nie. Rozliczanie strat z 5 lat jest złe dla indywidualnych?
Mam pytanie takie praktyczne z notowań ciągłych kontraktów. Zauważyłem że jak na akcjach zmienią się najlepsze ceny kupna i sprzedaży, to automatycznie, nieomal natychmiast zmieniają się również najlepsze ceny kontraktów na tę spółkę. To muszą grać komputery, bo ludzie by tak szybko nie powystawiali/pozamieniali swoich zleceń.
Można tak robić? Ja też mógłbym sobie zrobić system, który zmieniałby moje zlecenia kupna sprzedaży w zależności od ofert kupna sprzedaży akcji?
miro. i artimar gracie coś? W tym tygodniu bardzo mały ruch na forum mamy. Chyba wszyscy piją po wyborach.
W poniedziałek byłem w sklepie i jakiś pan przede mną się zapytał -"czy jest setka wódki (podał nazwę)?" Pani powiedziała, że nie ma, całą sprzedali, po czym pan odparł -"Nie dziwię się, wczoraj (niedziela wyborcza) na pewno było dużo ich potrzebnych."