Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: R A P O R T

Witam,

Uważam, że raport ładny.
Miałem lekką panikę bo późno opublikowali (wiadomo co sugeruje coś takiego), ale jest naprawdę dobrze moim zdaniem.
Duży wzrost przychodów, procentowo niewielka, ale kwotowo przyzwoita marża.
Przepływy dodatnie co oznacza, ze spółka generuje gotówkę na tym co robi (co prawda na działalności operacyjnej są na minusie, ale w porównaniu do roku poprzedniego o niebo lepsze na tym poziomie).
Akcji mało - C/Z po wynikach trzech kwartałów i dzisiejszym kursie na zamknięciu wynosi ok. 11. Biorąc pod uwagę fakt, że na giełdzie kupuje się przyszłość i zakładając utrzymanie dotychczasowego poziomu rozwoju FIRMY możemy być spokojni ;)))
Takie jest moje zdanie.
Na wykresie zrobili ładny młot i pomimo tego, że kreski się brzydko przecięły sądzę, że przy tym układzie zapowiada on wybicie w górę.
Podtrzymuję to co już raz na tym forum napisałem - FF jest tak niski, że z kursem można zrobić dosłownie co się chce....
Czekamy na dobre wieści ze spółki.
Pozdrowienia dla akcjonariuszy!!!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ONICO -3,70% 13,00 2026-03-13 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.