Nie narzekajcie, dwie premiery w tym roku były. Ile byście chcieli? 20? Ale szczerze jedna by wystarczyła, byle by to była gra, która się sprzeda, a tu 10 tyś to sufit. Gry są dobre, promocji nie ma żadnej. Nawet Toplitz jako wydawca zapomniał podać info o premierze na swojej stronie. Prezes nie puścił sponsorowanego artykułu o tym, że premiera był według oczekiwań, albo oczekiwali więcej albo cokolwiek o raporcie 72h już nie mówię bo jak pisać o sprzedaży 1000 sztuk w 3 dni, a dla porównania Celestial wypadł super.
Prezes milczy, żadnego infa od dawna, robią gry dla kogoś, żeby przeżyć, za chwilę walną jakąś ściemę o strategii na kolejne lata, bo biorąc pod uwagę czas od giełdowego debiutu czyli 4 lata to nic im się nie udało, prócz ustawki z Łabędziem, prywatnej emisji i 3 gniotów i nie mówię tu o jakości gry tylko braku umiejętności jej sprzedaży. Teraz doszło wyprowadzanie kasy i ip na spółki córki za marny udział w zyskach, jak można oddać gotowca za 20%? Czekam na strategię, czekam na pomysły i czekam może w końcu na grę, która da zarobić. Jak wcześniej mówiłem o niedoszacowaniu, o conajmniej 30 bańkach to teraz tak patrząc te 10 to nie wiem czy nie jest za dużo. Smutny upadek a może szereg zaniedbań sprawia, że mamy poziom 3 zl za akcję. Nie wiem, kto z was ma Discorda, tam nikt o Aztecs nic nie napisał, więc jak czytam, że dziękują za uwagi to jak te uwagi są przekazywane? Czekam na strategię, może trzeba wejść w drony albo fotowoltaikę?