Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Pytanie do mark jak oceniasz obecna sytuacje?

Dnia 2011-07-22 o godz. 19:14 ~adam napisał(a):
> kiedy wkoncu skoncza sie te spadki?
Posiadam spory pakiecik akcji Teliani i jestem spokojny. Kurs odbije niebawem calklem pokaznie. Najgorszym byloby teraz sprzedawac. W pierwszej kolejnosci traca niecierpliwi. Oczywiscie nie jestem wrozbita, lecz kazdy inwestor powinien byc przekonany do swojej oceny i decyzji. Byl moment rozpoczecia spadkow gdy pisalem ze uwazam ze spadki beda i byly .... Wielu mi wowczas nie dawalo wiary. Na teraz moja ocena jest taka iz nalezy spokojnie czekac - kurs wroci do trendu wzrostowego - jestem co do tego spokojny. Rozumiem ze wielu oddaje papier obecnie po niskich cenach, ja obecnie z wolnych srodkow jeszcze dokupuje, bo wierze w ten walor. Jak bedzie to przyszlosc pokaze. Ponizej 2.5 pln nie zamierzam oddawac. Pozdrawiam i zycze dobrych decyzji.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GHYDROGEN -4,24% 1,58 2025-09-25 14:28:19
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.