Po wynikach za zeszły rok spółka powinna być wyceniona według mnie na 14-16zł po wynikach za ten rok zapowiada się, że ta wycena powinna wzrosnąć do ponad 20 zł (zobaczymy jakie będą wyniki przez ten rok). Później zakładając wzrost 30% r/r w 2022 i dalej 30%, 25%, 20% w 2025 jest szansa na 55zł. W kolejnych latach zakładając wzrost 15% mamy 100zł przebite w ciągu 9 lat od teraz. Oczywiście przez ten czas może się zdarzyć wiele i te proste szacunki mogą być nic nie warte ale przy perspektywach spółki te założone wzrosty procentowe nie wydają się wzięte z kosmosu. Ogólnie 100zł może się teraz wydawać abstrakcją ale przeskok z 55 na 100zł w 4 lata to wzrost o 81%, a zysk dla tych co kupili teraz w okolicach 5.50zł z 900% skoczyłby na 1700%.
Ja na to patrzę w tej perspektywie, że akumuluję dopóki widzę perspektywę wzrostu przed firmą a sprzedam dopiero jak zobaczę, że przestaną się rozwijać (i decyzja nie będzie to podjęta na podstawie np. jednego gorszego roku). Ja widzę ogromny potencjał na przeskalowanie biznesu poprzez ekspansję na zagraniczne rynki. Może się okazać pewnego pięknego dnia, że po wejściu na rynek np. Niemiecki i szerokiej kampanii reklamowej sprawdzonym kanałem (przez influenserów) okaże się, że przychód wzrośnie o dużo więcej niż 40% r/r. Oczywiście moda na zdrowy styl życia może minąć ale nawet wtedy jest pole do rozwoju na rynkach zagranicznych. Podsumowując ja zamierzam trzymać lata.