Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  205,00 zł , zmiana od tamtej pory: -39,71%

Re: pytanie

ja mam lepiej 29, cos tam ( 3/4 kupowalem po 13,cos tam do 17 byl taki moment ,2-3 dni ze ktos sypal,mialem duzo gotowki i od dawna oko na DW,pamietam jak bawilem sie z kims zeby jak najnizej podstawic worek i satysfakcje ,ze udalo mi sie tego dnia zlapac pareset za za 13 z groszami.Wtedy wszyscy byli ciezko wystraszeni bo ktos przez pare dni wychodzil bardzo nerwowo z papiera.W pl.nikt prawie nie nie kupuje kontrariansko.Cos takiego moze sie oczywiscie skonczyc bolesnie.Nie skonczylo sie.Potem bylo odbicie i juz spokojnie moglem czekac na nastepne okazje.
no tak tylko ,ze gdy ktos pisze ze ma po powiedzmy 50 PLN to jest roznica na ile mial odwagi zaryzykowac. 100 papierow czy 1000 czy ?Ciekawiloby mnie ,bez powiedzmy liczb bezwglednych od jakiej ilosci wg. czatowych kryteriow jest " miec duzo"

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DATAWALK 1,48% 123,60 2026-06-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.