Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  30,39 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Re: Pytacie gdzie jest dołek?

Cześć Dq z nikim nie rozmawiałem widzę że kasy ubywa na którą długimi ciężko polowałem zaraz będzie tak jak zawsze czekasz pół roku albo rok żeby odrobić a przewalisz w miesiąc albo dwa tygodnie mam już tego dość zmęczyli mnie niema na 100 % potwierdzenia dołka dwa miesiąc Maj zawsze słaby pomału inwestorzy zwalniają i uciekają na urlop wrzesień dobry na pakowanie pod korek nie chce sobie popsuć nerwów i wakacji chyba spakuje giełda się nie kończy zawsze można spróbować sił dalej mam uczucie że rynek zanotował szczyt i będzie zwalniał i się usuwał szkoda moimi pieniędzmi ile trzeba było siedzieć na Cyfrowym żeby coś ukręcić za grubo się rozstawiłem straty są bolesne odciąć się trzeba podziękować jak w poniedziałek mnie wystraszą oddam i stoję z boku czekam na dalszy przebieg wydarzeń zawsze jak byłem twardy jechałem do dna i powiedziałem sobie nie to jest nie możliwe to nie może tyle kosztować a właśnie że może dla nich czym taniej tym lepiej nie grają swoimi pieniędzmi mają czas o 17 zamykają drzwiami idą do domu a my z tym żyjemy i odbiaja się to nasza psychikę wolę nie zarobić i nie stracić zobaczymy co jutro szanujmy pieniądze

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DINOPL -2,03% 30,39 2026-05-08 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.