Forum Zakładanie firmy

Re: punkt opłat

Toja, ty w innej bajce jakiejś żyjesz. Kupowac program od firmy z tradycjami za 50 000 zł dla 8 punktow. Jak widac nie masz 8 punktow bo nie umiesz liczyc.

Moj program jest skrojony na miarę, na moje potrzeby i nie bardzo wiem czym mogłaby mnie zaskoczyc firma z tradycjami abym miał ochotę wydawac pieniądze na ich program. Skoro wypowiadasz się o Bilonie i Sezamie to zakladam ze je znasz. Czego w nich brakuje co ma program BRE ? Co to wogole za program, bo nie znalazlem informacji o nim na stronach BRE ? Chetnie poznam przynajmniej nazwy tych bardziej profesjonalnych programow.

Pojęcie "w pełni profesjonalne" jest nieco enigmatyczne. Z własnego doświadczenia wiem jak działało to w pełni profesjonalne oprogramowanie w agencjach PKO, wiem jak tam teraz dziala nowe oprogramowanie stworzone przez wyłacznie firmy z tradycjami (sic!) i wdrażane w PKO. Znam rozwiazania VIA, Poczty, WBK i SKOK. Sami tworcy z tradycjami. Kto ma oprogramowanie profesjonalniejsze niż oni ?

Nie wiem z kim prowadzisz rozmowy no ale z ich efektow wnioskuje ze nie wiele one wnoszą. Moze ja tez 2 słowa do ciebie, tak bez urazy. Jeśli uważasz, że program który nazywasz w pełni profesjonalnym zamowisz w firmie z tradycjami za 50 000 zł i zostanie on napisany w 2 miesiące, to naprawdę żyjesz w jakimś odrebnym wymiarze. Taka kwote to wydasz za samo testowanie programu i samo testowanie bedzie trwało 2 lata.

Czy rozumiesz co to znaczy zamowic program ? Mowisz co w nim ma byc i oni to robią. Jesli to oni, ci profesjonalisci mają przygotowac dla ciebie produkt samodzielnie, to dopisz sobie do wspomnianej kwoty kolejne zero.

Mam wrazenie ze wypowiadasz się o sprawach ktore są ci bardzo odległe.