Nie jestem zadan ostrowska - niestety ;) - po prostu pisze jakie faktyczne mam obroty.
A zeby bylo smieszniej - kiedys wspolpracowalem z milamedia - i wiem jak to wyglada w tej firmie.
I nie zycze sobie glosow jakie do tej pory pojawialy sie na forum - i ktore twierdzily ze praktycznie wszystkie wypowiedzi byly pisane przez ostrowska.
Zreszta - wisi mi to. Jesli ktos bedzie faktycznie zainteresowany - moge przyblizyc szczegoly mailem - moj adres fujas@poczta.fm
Jesli chodzi o wielkosc miasta - prowadze wlasna firme w 50tys miescie - jednak nie prowadze typowego "boksu" zajmujacego sie przyjmowaniem oplat.
Prowadze dzialalnosc laczona - w lokalu o powierzchni 30 m2.
Jesli chodzi o prowizjie - niestety 1,50 nie jest srednia prowizja.
Wygladaja one u mnie tak:
- tel. stacjonarne - 0,85
- czynsz, prad, woda, gaz - 0,90
- komorkowe - 0,99
- zus, krus, us - 2 zl
- pozostale - 1,50 zl
Dodatkowo prowadze w lokalu rowniez takie uslugi jak: faks, ksero.
Prowadze drobny handel - papierosy, prasa, karty doladowujace w nizszych cenach. Niebawem rozszerzam swoja oferte o inne uslugi - ale na razie nie chcialbym o nich pisac.
Zadacie sobie pewnie pytanie - dlaczego prowadze handel - otoz dlatego, poniewaz wyszedlem z zalozenia, ze trzeba zajmowac sie czyms, czego ludzie potrzebuja na codzien - czyli w tym wypadku prasa i papierosy. Dzieki temu pozyskalem mnostwo klientow - stalych klientow - ktorzy najpier przyzwyczaili sie kupowac prase i papierosy - a potem zaczeli oplacac rachunki.
Bez znaczenia jest rowniez fakt, ze kazdemu klientowi daje mozliwosc otrzymania potwierdzenia realizacji przelewu w postaci wyciagu bankowego - a z tego co wiem to niewiele punktow posiada nawet taka mozliwosc.
W razie dodatkowych pytan - z mila checia odpowiem.
Pozdrawiam przeciwnikow Ostrowskiej - i chociaz sam jej nie znam - sam sie czesciowo do nich zaliczam - jako przeciwnik milamedia.