Dlaczego uwazasz ze na prowizorce?
Sorki - pomylilem sie - chodzilo 3 razy w miesiacu.
Jesli chodzi o nowe wersje - kazdy program ma nowe wersje i to jest naturalne. Gorzej by bylo gdyby ich nie mial - nie sadzisz?
Wszystkie poprawki i nowe funkcje sa w 90% pomyslami osob, ktore wpsolpraucja z ta firma.
Drugi przyklad (wydaje mi sie ze najlepiej oddajacy realiza czy jest to prowizorka, czy nie). Wskaz mi firme, ktora ma oprogramowanie do wprowadzania oplat, w ktorym od razu mozez sprawdzic czy przelew zostal zreazlizowany, jesli tak to kiedy, a jesli nie to dlaczego. wWiekszosc firm musi kierowac sie z tym pytaniem do centrali, albo korzystac z dodatkowego oprogramowania bankowego, natomiast ja lacze sie bezposrednio z bankiem, ktory przesyla mi te informacje.
Po drugie - czy znasz programy, ktore maja mozliwosc wyswitlania wszelakiego rodzaju statystyk, wykonywania backupu programu. Opcji jest o wiele, wiele wiecej i wszystkie sie caly czas rozwijaja.
Jesli chodzi o uregulowania - powinny one dotyczyc wszystkich. A ja nie bede traktowany jako siec, poniewaz pienaidze klientow nie ida bezposrednio przez siec, tylko przez moje kokonto firmowe, ktore jest przystosowane przez bank (wlasnie dzieki tej sieci) to obslugi zlecen masowych.